Japonská půjčka se mění na Kamali, nová nebankovní půjčka Kamali na trhu

Untitled-1

V posledním měsíci se jedná již o druhou změnu významné české značky. Naposledy se jednalo o pře-brandování internetového prodejce Parfums, který své jméno změnil na Notino. Nyní zde máme Japonskou půjčku (od Home Credit), která se mění na Kamali.

Proč významné brandy mění své jména?

Parfums i Japonská půjčka se rozhodli expandovat své služby do zahraničí. Obvykle bývají prvním cílem Slovensko, Maďarsko a další blízké evropské země jako je například Polsko. Při takovéto expanzi jsou dva požadavky na brand:

  • musí být srozumitelný ve všech jazycích
  • nesmí jej nikdo jiný využívat v cizích zemí, musí být možnost ochranné známky a relevantní internetové domény musejí být volné nebo nabízené majitelem na prodej

Parfums již měl srozumitelné jméno v všech zemích. Potýkal se ovšem s problémem, že relevantní internetové domény již nebyly volné a již na cizích trzích existovali prodejci pod tímto označením. Proto se rozhodl pře-brandovat na volné, nic neznamenající (=všude srozumitelné ) Notino.

V případě Japonské půjčky se se ovšem jedná o zcela ryze český název. A při expanzi do zahraničí by nemohl být použit vůbec. Proto se nyní mění na univerzální Kamali.

Co nabízela stará Japonská půjčka

Stará Japonská půjčka nabízela nebankovní půjčky před výplatou. Tedy částky od 1 000 Kč do 10 000 Kč. A pro opakované zákazníky až 15 000 Kč. Na rozdíl od jiných nebankovních půjček před výplatou si u ní bylo možné sjednat splátkový kalendář. Ostatní poskytovatelé v tomto segmentu požadují jednorázové splacení. Obvykle za 14 – 45 dní.

Co nabízí nová půjčka Kamali

Nové Kamali se nabídkou příliš neliší. Rovněž nabízí půjčky před výplatou ve výši 1000 Kč až 10 000 Kč. Ovšem opakovaným zákazníkům nyní nabízí až 20 000 Kč. Tedy o rovných 5 000 Kč více. Rovněž si ponechává možnost sjednání splátkového kalendáře.

V případě nesnází máte rovněž možnost požádat o odložení splátek. A to až pětkrát.

Detailní nabídku nové půjčky Kamali naleznete na: http://www.srovnavacpujcek.cz/srovnani/produkt-17/

Komentáře byly uzavřeny.