Jak správně na rekonstrukci bytové jádra (firmou) – Než začnete hledat

Jak na rekonstrukci bytového jádra

Rekonstrukce bytového jádra je jednou z možností, jak si zpříjemnit bydlení ve stávajícím panelovém domě. V posledních letech je tato rekonstrukce velmi žádanou formou úpravy interiéru. Ve starých bytech se odstraňují zejména umakartová jádra a změnou prochází hlavně koupelna s toaletou. Spousta bytů má nevhodně řešené a tudíž špatně využitelné prostory. Nová rekonstrukce bytového jádra klade důraz zejména na efektivní využití prostoru. S trochou fantazie a finančních prostředků se celý design panelového domu může rázem zcela změnit.

Rekonstrukce bytového jádra prostřednictvím stavební firmy

Jestliže máte zájem o rekonstrukci bytového jádra, nabízí se celá řada firem poskytujících tyto služby. O vhodné stavební formě se můžete poradit například se svými známými, kteří už mají rekonstrukci za sebou – informujte se o provedených změnách, jak dlouho to trvalo, kolik peněz zaplatili atd. Nespoléhejte se však pouze na toto doporučení a vyhledejte si informace na různých portálech. Odešlete požadavky několika firmám, sdělte jim své představy, zažádejte o předběžné nacenění a už jen čekejte na nabídky.

Je nutné pokaždé najít individuální řešení pro konkrétního zákazníka. Aby výsledná práce odpovídala představám, musí si realizátor a klient nejprve vzájemně ujasnit své požadavky a očekávání. Poskytovatel by se měl snažit maximálně přizpůsobit sortiment potřebám klienta, a to s důrazem na kvalitu i cenovou dostupnost.

Rekonstrukce a přestavba bytového jádra zahrnuje například úkony

  • Zlikvidování a odvoz starého bytového jádra
  • Provedení instalatérských prací včetně rozvodu vody
  • Realizace rozvodů elektřiny a opatření revizí
  • Provedení příslušných stavebních prací (sádrokartony apod.)
  • Položení dlažby a obkladů
  • Vymalování nebo vytapetování stěn
  • Připojení potřebného osvětlení
  • Opatření a montáž dveří
  • Úklidové práce

Solidní firma nabízí komplexní služby. Od základního poradenství, přes samotnou realizaci až po konečný úklid. Využijte internetu a zjistěte si reference jednotlivých firem dříve, než jim zadáte konkrétní zakázku na rekonstrukci bytového jádra.

Komentáře byly uzavřeny.